Tuesday, August 28, 2007

Βρε Δεν Πάτε Στον Διάολο Εσείς και Η Εκκωφαντική Σιωπή Σας;;

Έλαβα την εξής παπαριά.
--------------

'Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 η ώρα το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ.
ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ

Αποδοκιμάζουμε χωρίς συνθήματα και πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.''


-------
Η Βλακεία ξεχείλισε. Η αφέλεια. Πάμε να προσευχηθούμε φορόντας μαύρα (!!!) στον θεό της φωτιάς, να μην μας ξανακάψει φέτος. Δεν έχουμε συναίσθηση. Είχαμε μια γαμημένη τιβι ανοιχτή, μάθαμε τι είναι το τσουνάμι - ωραία-, μάθαμε τι είναι τα ομόλογα, και τωρα μάθαμε οτι φέτος είχαμε φωτιές. Πρωτοφανής καταστροφή. Βέεεεβαια. Μαζί με τους ελαιώνες κάηκαν και μυαλά. Και εάν βάλεις μαύρα, για πες. Και κιτρινα να βάλεις και να χοροπηδάς, ίδια πίπα θα είναι. Πένθος. Πούτσες. Ή πάρε το αμάξι σου και πήγαινε εκεί, με λεφτά, φαγητά, σκηνές, αν είσαι γιατρός άντε αφιλοκερδώς, αν είσαι δικηγόρος υπερασπίσου τους απέναντι στι κράτος όταν θα ζητάνε αποζημιώσεις χωρις να επωφεληθεις, αν είσαι πιτσαδόρος πήγαινέ τους πίτσες, ή τουμπεκί. Αίσχος.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails