Friday, November 27, 2009

Α Μπε Μπα Μλομ Του Κείθε Μπλομ, Α Μπε Μπα Μπλόμ Του Κείθε Μπλομ Μπλιμ Μπλομ. Μπακογιάννη. Χμ.. Μπλαμ.


Αναδημοσιεύω από εδώ χωρίς αιδώ (Μην ζοριστείς να το διαβάσεις όλο το μπλε σεντόνι, βούτα κατ'ευθείαν στην τελευταία παράγραφο):

------------------------------------
Τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσαν στελέχη και πρώην βουλευτές του κόμματος.

Συγκεκριμένα,ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Τάκης Σκανδαλάκης σε δήλωσή του τόνισε ότι «ακούγοντας και τη φωνή των Λακώνων,στηρίζω την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά. Γιατί θέλει η ΝΔ να είναι το σύγχρονο κόμμα της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς».

Ο Τάκης Σκανδαλάκης επισημαίνει ότι ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει ότι το κόμμα της ΝΔ πρέπει να προβάλλει τις απόψεις του και όχι να στρουθοκαμηλίζει, θέλει το κόμμα μας να είναι δημοκρατικά οργανωμένο και τα μέλη του να μην αγνοούνται κατά τη λήψη αποφάσεων.

Και καταλήγει:

«Στηρίζω τον Αντώνη Σαμαρά, γιατί θέλει και μπορεί να επαναπροσδιορίσει την ιδεολογική μας ταυτότητα στη σύγχρονη παγκόσμιοποιημένη κοινωνία.Ο Αντώνης Σαμαράς είναι σίγουρο ότι μπορεί να αναδείξει ξανά τις διαχρονικές αξίες».

Δήλωση στήριξης έκανε, επίσης, ο τέως βουλευτής της ΝΔ στη Β Αθήνας 'Αρης Σταθάκης,ο οποίος, αν και εξαίρει τις ικανότητες της κας Μπακογιάννη, τονίζει:

«Τώρα, όμως, πρέπει να ξεφύγουμε από το παρελθόν, να μη σκεπτόμαστε προσωπικά οφέλη και να επιλέξουμε (εμείς οι απλοί πολίτες και όχι οι παλαιοκομματικοί μηχανισμοί), αυτόν που θα εξασφαλίσει το μέλλον της πατρίδας μας. Για αυτό θα στηρίξω τον Αντώνη Σαμαρά, με την ελπίδα ότι (μετά την εκλογή Προέδρου) θα κάνει το ίδιο και η κα Ντόρα Μπακογιάννη».

Επίσης,την υποψηφιότητα Σαμαρά υποστηρίζουν με δηλώσεις τους οι παρακάτω πρώην βουλευτές της ΝΔ: Μερόπη Καλδή, τ. Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Ποτίδης, τ.Βουλευτής Κορινθίας, Δημήτρης Δημόπουλος, τ. Βουλευτής Λέσβου, Νίκος Παπαφιλίππου τ. Βουλευτής Κοζάνης,Κωνσταντίνος Γεωργολιός, τ. Βουλευτής Τρικάλων, Δημήτρης Βρεττάκος, τ. Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Λευτέρης Παπαδημητρίου, τ. Βουλευτής 'Αρτας,Σίδερης Μιχάλης, τ. Βουλευτής Ευβοίας, Θόδωρος Σολδάτος, τ. Βουλευτής Λευκάδας,Αντώνης Καρπούζας, τ. Βουλευτής Πιερίας,Βασίλης Χρύσης, τ. Βουλευτής Δωδεκανήσων.

Επίσης, με σημερινή επιστολή τους πρώην νομάρχες επί κυβερνήσεων Κωνσταντίνου Καραμανλή, δηλώνουν τη στήριξή τους στον Αντώνη Σαμαρά,για την θέση του προέδρου της ΝΔ.

Το κείμενο υπογράφουν οι κ.κ. Γκλέτσος Κωνσταντίνος (τ. Νομάρχης Πιερίας, τ. Γ.Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης) Κιουπκιολής Κωνσταντίνος (τ. Νομάρχης Ιωαννίνων) Τασσόπουλος Κωνσταντίνος (τ. Νομάρχης Καρδίτσης) Κάζογλης Αλέκος (τ. Νομάρχης Αττικής) Γεωργακόπουλος Αντώνιος (τ. Νομάρχης Καρδίτσης)Καλογείτονας Ιωάννης (τ. Νομάρχης Ηρακλείου)Βατάλης Νικόλαος (τ. Νομάρχης Τρικάλων) Ασιμής Ιωάννης (τ. Νομάρχης Φωκίδος) Θεοδοσίου Γρηγόριος (τ. Νομάρχης Πιερίας) Γύφτουλας Παναγιώτης (τ. Νομάρχης Αρκαδίας, Σερρών, Πειραιώς και Χίου).

Δηλώσεις στήριξης του κ.Σαμαρά έγιναν και από τον χώρο του Συνδικαλισμού. Συγκεκριμένα την υποψηφιότητα του κ.Σαμαρά υποστηρίζουν:

ο κ. Κωνσταντίνος Παλασκώνης, Πρόεδρος της Γενικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Λεωφορείων Ελλάδος, τ. Νομαρχιακός Σύμβουλος Φωκίδας και μέλος της ΝΟΔΕ Φωκίδας,ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΤΑΞΙ και Πρόεδρος του Συνδικάτου Αθηνών.

Επιστολή στήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Αντώνη Σαμαρά απέστειλαν και οι διατελέσαντες πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας:

Βαγγέλης Καπετάνιος Σταμάτης Τσάλλας Σταμάτης Γκάβαλης Βασίλης Δεμερτζής Μηνάς Καλογερόπουλος Οδυσσέας Βάθης Έλενα Βάκα και Κώστας Χατζής.

Τέλος, η κα Μαίρη Αγγελοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος του Δ.Περιστερίου, που είχε αρχικά υπογράψει την υποψηφιότητα στήριξης της κας Ντόρας Μπακογιάννη, δηλώνει την υποστήριξή της στην υποψηφιότητα του κ. Αντώνη Σαμαρά.
-------------------------------------------------------------

Ole!

2 comments:

CsLaKoNaS said...

Και το ερώτημα είναι, ποιός θα ακούει το adagio του Barber την Κυριακή του βράδυ.....

Ο Αποστάτης ή η Κόρη του Αποστάτη ...

Τι σουρεάλ εκλογές αυτές...μόνο στην Ελλάδα γίνονται...

MiHat said...

Το ερώτημα είναι το εξής:

Είναι μόνο μια αίσθηση του χιούμορ που μας διακατέχει σαν λαό που μας κάνει να δεχόμαστε ως δεδομένο αυτό το πολιτικό επίπεδο ή είναι κάτι πολύ μα πολύ χειρότερο;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails