Tuesday, January 19, 2010

Η Επιστολή

Η στρατηγική θέση της πόλης των ιωαννίνων σε Παγκόσμιο επίπεδο
- έτσι για να μη ξεχνιόμαστε -
(ειδικά η γραμμή προς Αίγυπτο είναι πολύ σημαντική)

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Νικόλαο Πατέρα, τον Αθλητικό δικαστή και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, όπως επίσης τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Αργύρη και τους βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων:

Κύριοι,

Θέλω να σας γνωρίσω ότι η πόλη και ο Νομός Ιωαννίνων είναι ανάστατοι εξαιτίας της απαράδεκτης διαιτησίας του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 - ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η ομάδα της Ηπείρου δεν αντιμετωπίζεται ισότιμα από τα όργανα της Διαιτησίας, με αποτέλεσμα να εξαναγκάζεται σε συνεχείς απώλειες βαθμών και κατά επέκταση να νοθεύεται το πρωτάθλημα, χωρίς δυστυχώς να τιμωρούνται οι υπαίτιοι. Οι συμπεριφορές αυτές προβληματίζουν βαθύτατα την κοινή γνώμη ολόκληρης της Ηπείρου, καθώς δικαιολογημένα θεωρεί ότι δεν είναι απόρροια μόνο ανθρώπινων σφαλμάτων. Η χθεσινή απαράδεκτη διαιτησία και αντιμετώπιση της ομάδας των Ιωαννίνων, αποτελεί χαρακτηριστικό και αποκαλυπτικό παράδειγμα.

Σας θυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα επί της οποίας κατά το παρελθόν εξαντλήθηκε η αυστηρότητα για οικονομικές υποχρεώσεις της, οδηγήθηκε στον υποβιβασμό και στην ουσιαστική διάλυσή της, εν αντιθέσει με άλλες ΠΑΕ που έτυχαν, σε πολλαπλές περιπτώσεις, την προστασία της Ελληνικής Πολιτείας. Επανάληψη της ιστορίας, με φυσικό αυτουργό τη διαιτησία δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ.
-------------------------------------------

Ορίστε κυρίες μου και κύριοι, ο νομός που έχει λύσει όλα του τα προβλήματα και στέλνει επιστολές για τον ΠΑΣ Γιάννενα. Το μόνο μελανό σημείο στην υπέροχη, εύκολη και βολική ζωή στην κοσμοπολίτικη και πλούσια Ήπειρο.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails