Sunday, April 11, 2010

Ραδιο-φονική πρόταση: Infowar


ΣΚΑΪ 100.3 κάθε Κυριακή πρωί 11.00 - 12.00 ή στο ηλεκτρονικό αρχείο του skai.gr. Ο παραγωγός:
Ο Άρης Χατζηστεφάνου ξεκίνησε να εργάζεται παράνομα ως δημοσιογράφος, όντας ανήλικος και μην έχοντας τελειώσει το σχολείο. Συνέχισε την εργασία του ενώ σπούδαζε Πολιτικές Επιστήμες στην Αθήνα.
Το 2001 αποπειράθηκε να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία όταν ένας αστυνομικός αρνήθηκε να του κόψει κλήση λέγοντάς του: «Τι να σε κάνω που είμαστε και συναφή επαγγέλματα». Πληγωμένος εγκατέλειψε την Ελλάδα και εργάστηκε για πέντε χρόνια στην Ελληνική Υπηρεσία του BBC ως ραδιοφωνικός παραγωγός στο Λονδίνο και ως ανταποκριτής στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί έγραψε και το βιβλίο: «Τουρκία: Ανατολικά της ΕΕ».

Στην Ελλάδα δημοσίευσε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο «Δεκέμβρης ’08: Ιστορία ερχόμαστε… κοίτα τον ουρανό» για την ελληνική εξέγερση του Δεκέμβρη.
Η σημερινή εκπομπή:
Την Κυριακή στο Infowar (ΣΚΑΙ 100.3, 11:00π.μ). Μια "άχρωμη" επανάσταση ανατρέπει τις ισσοροπίες στην Ασία... Δυο δεκαετίες ισρηλινών επιθέσεων στις αποστολές για τη Γάζα και... ο ρόλος των media στη δημιουργία και εξάπλωση της οικονομικής κρίσης.

4 comments:

Nechayev said...

εξαιρετική εκπομπή η σημερινή. Μήπως, όταν ανέφερε ότι πολυεθνικές εταιρείες που διαχειρίζονται τους οίκους αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, έχουν μετοχές σε απειράριθμα έντυπα, τηλεοπτικούς σταθμούς και άλλα του Τύπου, σε έπιασαν βροντερά γέλια κι εσένα?

CsLaKoNaS said...

Μία είναι η ραδιοφωνική πρόταση και αυτή δεν είναι στο ΣΚΑΪ !

MiHat said...

Syla, πρόκειται για την ζωντανή και σπαρταρίζουσα απόδειξη της ελευθερίας του τύπου... οπότε μόνο βροντερά γέλια θα μπορούσε να προκαλέσει.

Cs, ελπίζω μα μην αναφέρεσαι στον στημένο Τζιμάκο

CsLaKoNaS said...

Στημένος ο Τζιμάκος ; Για εξηγήσου!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails