Thursday, December 10, 2009

Μας Πήραν Πρέφα


Ένα τυπάκι από μια σελίδα που τη λένε The Big Lead, κάνει review για τις φιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα γίνει το καλοκαίρι στην Νότιο Αφρική. Μέσα σε αυτές και η ψωροκώσταινα. Το παλικάρι αυτό λοιπόν, αφού αναλύει τα φαβορί (Ισπανία και Βραζιλία), τους ικανούς για κάτι καλό (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Αργεντινή) και τους Maybe with some luck (Ολλανδία, Γαλλία και Μεξικό), καταλήγει στην πολυπόθητη κατηγορία μας. Ακτή Ελεφαντοστού, Πορτογαλία, Γκάνα, Ηνωμένες Πολιτείες και... last and least η Ελλάδα. Η κατηγορία έχει τίτλο: "Can’t Win But Could Make Things Interesting". Δείτε τι γράφει λοιπόν:
Greece: Greek food, Greek music and Nikos Kazantzakis are fantastic. The world would be better if their soccer team didn’t exist. Niggling and negative, they will play their vaunted 9-2-0 formation. If feeling particularly frisky, they might throw on a third midfielder. Having said that, their awful style is occasionally effective. It won Euro 2004. If they qualify from Group B, they could beat Mexico/France in the first round and bore their way into the quarterfinals. Hopefully, they don’t.

3 comments:

poromenosgr said...

Οι πρώτοι διδάξαντες του κατενάτσιο είναι οι Ιταλοί. Και οι βραζιλιάνοι άρχισαν να παίρνουν τίτλους όταν οργανώθηκαν στην άμυνα. Ας μας πει ο κύριος που σχολιάζει, πώς θα ήθελε να παίζει η Ελλάδα με τους παίκτες που διαθέτει. Και τέλος, αν η δικιά του ομάδα κερδίσει το κύπελλο με αμυντικό ποδόσφαιρο, τότε ας μην βγει να το πανηγυρίσει.

Nikos said...

Δεν έχει κι άδικο εδώ που τα λέμε για το 9-2-0... Μπορεί να πάει καλά, γιατί όχι. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι απο θέαμα δεν θα προσφέρει τίποτα. Θα παρακαλάμε να μας κάτσει καμιά κεφαλιά πάλι!

MiHat said...

Eμένα μου έκανε εντύπωση πως δεν ανέφερε τα νησιά, το τζατζίκι και το ούζο... αλλά τη μουσική, το φαγητό και τον Καζαντζάκη! Δεν μπορώ λοιπόν παρά να ξανασκεφτώ τα όσα λέει..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails